Contact

You can also contact me on contact@simplificationblog.com. Be patient if I don not get back to you straight away. I have limited Internet access, and can have longer power cuts.

4 thoughts on “Contact

 1. Helou simplifikejšn!
  Evo upravo sam zaronijo u blog i na prvi pogled uočijo srodnost tema i izbora koji i mene opsjedaju. Nadalje, jučer razgovarao s svojim starim, dotičnim Maksom, a danas s tvojim starim, dotičnim Raulom i oba, zamisli ti šta će sada biti, proslijedili istu vijest tj. da si već 3 (slovima: tri) mjeseca u L.Š.. Ugodno iznenađen. Čestitke na stabilnosti i ustrajnosti, jer velika, ogromna te najveća večina bijelaca već nakon tri dana samoće u nekoj vukoj….. počne vikati, što bi Makso reko, ”ja sam tramvaj”. Elem, kako je? Jel rasteš ili padaš? Brijem da te samoća u ”prirodi” ne krši što jako dobra i osvježavajuća vijest.
  Enihau, predlažem da malo stupimo u kontakt, za početak u elektrokontakt. Ako imaš fejs aj pošalji frendrikvest na Damir Horvat fejs. Ima tih DHova više. Moja slikica je jedan striček koji razvlači vreču za spavanje u sumrak na vrhu Svetog Brda.
  Nadalje, ja sad u Zgbiju popravljam agregat itd., no uskoro opet doma na Vel. na Oštarijama. Otamo ne daleko do L.Š. što moj kombi časom smaže ako neka potreba. Kakve ti je marke peso? Moj Bonzi dečko, pomalo prgav prema muškim lajavcima, Što može ali i nemora komplikovati susret. Rado bi došli jendan u posjet ako odgovara.
  mob: 091 52 52 402
  emajl: mr.delasur@gmail.com
  Sad idem dalje proučavati blogić.
  Maja bok i drži se. Pozdrav Damir

  • Prvo, smijem se glasno. I to je dobro.
   Ma mi smo odlično (pasica Sola i ja), što manje ljudova uokolo, nama nekako bolje. Ne pada jabuka daleko od stabla,jel. Fejsa se riješih, pa onda samo mail. Može ovaj gore navedeni. Mi smo ovdje do daljnjeg, pa je susret više nego dobrodošao. A rado bi i vidjele što imate lijepog na BO. Iako, gore zima šije sigurno jače nego tu kod nas u priobalju. Bonzo je dečko, Sola curka, pa bi trebalo klapati (tako kažu). Ona jedino postane hiper uzbuđena kad vidi novo živo biće (jer smo više-manje stalno solo) pa bude malo dosadna od radosti. Ali, i to prođe.
   Dobrodošli na rakiju i domaći kruh s bademima. Ili, što se već nađe uokolo!
   Polu-nećakinja M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *